Præsentation: Elverum HåndballKlubnavn: Elverum Håndball.
Hjemby: Elverum.
Land: Norge.
Hjemmebane: Terningen Arena.
Kapacitet: 2.500.
Stiftet i 1946.
Titler: 11 x norsk mester (heraf de sidste 9 sæsoner på stribe),  4 x norsk pokalvinder.
Cheftræner: Børge Lund.
Assistenttræner: Raymond Hamar.
Afgange denne sæson: Alexander Blonz, højre fløj, til Pick Szeged. Luc Abalo, stoppet. Oskar Kvernes, højre fløj, til Falk Horten. William Nilsen-Nygaard, højre fløj, stoppet. Josef Pujol, playmaker, til Dunkerque. Simon Schønningsen, højre back, til Bergischer. Søren Tau, streg, til Skive. Edwin Aspenbäck, højre back, til Hammarby på låneaftale.
Tilgange denne sæson: Sindre Heldal, venstre fløj, fra Nærbø. Orri Freyr Thorkelsson, venstre fløj, fra Haukar. Josip Vidovic, playmaker, fra Arendal. Stig-Tore Moen Nielsen, højre back, fra GOG. Kasper Lien, højre fløj, fra Halden. Eric Johansson, venstre back, fra Eskilstuna.

——
 
For anden gang tørner vi sammen med Elverum i Champions League. 15. september 2019 vandt vi 34-24 i Elverum i CL-premieren, hvorefter vi 1. marts 2020 satte punktum for gruppespillet med en 30-28 sejr i Jutlander Bank Arena. I denne sæson har vi 8. december vundet 34-28 i Norge, mens Elverum kommer på besøg i Aalborg onsdag 23. februar.
 
Elverum deltager i gruppespillet for syvende år i træk, og hidtil er det blevet til lutter bundplaceringer, men det norske mesterhold har kontinuerligt hævet niveauet og undervejs formået at besejre bl.a. Montpellier, Dinamo Bukarest og Ademar Leon hjemme i Terningen Arena med et særdeles entusiastisk publikum i ryggen.
 
I sæsonen 2020-2021 tog Elverum i første CL-spillerunde en opsigtsvækkende skalp med en 30-28 gevinst på udebane mod Porto. Det lykkedes dog ikke at undgå ottende- og sidstepladsen i puljen, men da alle hold i den corona-prægede sæson undtagelsesvis gik videre, optrådte Elverum for første gang i 1/8-finalen, hvor holdet dog løb ind i to store afklapsninger mod suveræne Barca.
 
I denne sæson har Elverum klaret sig bedre end nogensinde og leverede i oktober en sensation af rang ved at besejre Pick Szeged 34-30 på udebane.
 
Elverum ledes på anden sæson af en gammel Aalborg-kending, Børge Lund, der var en solid bagspiller i AaB Håndbold fra 2002 til 2006, inden karrieren fortsatte i Tyskland hos Nordhorn, THW Kiel, Rhein-Neckar Löwen og Füchse Berlin. Undervejs opnåede han hele 216 landskampe for Norge. Børge Lund indledte trænergerningen i barndomsklubben Bodø HK og er siden steget i graderne som assistenttræner for det norske landshold og cheftræner for Elverum.
 
I de senere sæsoner har der været en del danske spillere i 
Elverum, men den tidligere Sønderjyskekeeper Thorsten Fries er nu eneste danske islæt. Rasmus Boysen fik i september 2020 ophævet sin kontrakt og skiftede til Fredericia, mens Søren Tau efter sæsonen er skiftet til Skive.
 
I sommeren 2020 vakte Elverum opsigt ved at engagere to udenlandske profiler, den højt svævende franske højre fløj Luc Abalo (2xOL-guld, 3xVM-guld, 3xEM-guld) og den lovende 201 cm eksplosive høje ungarske højre back Dominik Mathe. Covid-19 restriktionerne gav duoen en besværlig entré på det norske mesterhold, men ikke mindst i Champions League markerede Luc Abalo og Dominik Mathe sig som absolutte forstærkninger. Nu har Luc Abalo stoppet sin glorværdige karriere, men Dominik Mathe tager endnu en sæson i Elverum, inden han i 2022 skifter til Paris-Saint Germain.
 
Til sæsonen 2021-2022 har Elverum sikret sig den 20-årige svenske højre back Eric Johansson i konkurrence med flere europæiske topklubber. Han betegnes som et af Skandinaviens største talenter og scorede i sidste sæson 176 gange for Eskilstuna, krydret med 94 assists.
 
Til gengæld har Elverum mistet fløjkometen Alexander Blonz til en af konkurrenterne i CL-puljen, Pick Szeged.
 
En anden Elverum-profil, stregen Thomas Solstad, skifter i 2022 til Bjerringbro-Silkeborg.
 
Eksklusivpartnere