Præsentation: Elverum HåndballKlubnavn: Elverum Håndball.
Hjemby: Elverum.
Land: Norge.
Hjemmebane: Terningen Arena.
Kapacitet: 2.500.
Stiftet i 1946.
Titler: 11 x norsk mester (heraf de sidste 9 sæsoner på stribe),  4 x norsk pokalvinder.
Cheftræner: Børge Lund.
Assistenttræner: Raymond Hamar.
Afgange denne sæson: Alexander Blonz, højre fløj, til Pick Szeged. Luc Abalo, stoppet. Oskar Kvernes, højre fløj, til Falk Horten. William Nilsen-Nygaard, højre fløj, stoppet. Josef Pujol, playmaker, til Dunkerque. Simon Schønningsen, højre back, til Bergischer. Søren Tau, streg, til Skive. Edwin Aspenbäck, højre back, til Hammarby på låneaftale.
Tilgange denne sæson: Sindre Heldal, venstre fløj, fra Nærbø. Orri Freyr Thorkelsson, venstre fløj, fra Haukar. Josip Vidovic, playmaker, fra Arendal. Stig-Tore Moen Nielsen, højre back, fra GOG. Kasper Lien, højre fløj, fra Halden. Eric Johansson, venstre back, fra Eskilstuna.

——
 
For anden gang tørner vi sammen med Elverum i Champions League. 15. september 2019 vandt vi 34-24 i Elverum i CL-premieren, hvorefter vi 1. marts 2020 satte punktum for gruppespillet med en 30-28 sejr.

I denne sæson har vi 8. december vundet 34-28 i Norge, mens vi 23. februar besejrede Elverum 32-27 i Sparekassen Danmark Arena, hvor gæsterne måtte undvære de langtidsskadede langskytter Dominik Mathe og Simen Holand Pettersen.
 
Det skete kun seks dage efter, at Elverum pressede THW Kiel til det yderste i Håkans Hall i Lillehammer, hvor 8.500 tilskuere så gæsterne vinde 31-30 efter en højdramatisk afslutning, hvor Niklas Landin hindrede Elverum-udligning, mens Kiel havde to spillere udvist. Kampen bød på et trist islæt for de norske mestre, idet Dominik Mathe pådrog sig en alvorlig knæskade, der sandsynligvis tvinger ham til cirka et års pause.

Elverum deltager i gruppespillet for syvende år i træk, og hidtil er det blevet til lutter bundplaceringer, men det norske mesterhold har kontinuerligt hævet niveauet og undervejs formået at besejre bl.a. Montpellier, Dinamo Bukarest og Ademar Leon med et særdeles entusiastisk publikum i ryggen.
 
I sæsonen 2020-2021 tog Elverum i første CL-spillerunde en opsigtsvækkende skalp med en 30-28 gevinst på udebane mod Porto. Det lykkedes dog ikke at undgå ottende- og sidstepladsen i puljen, men da alle hold i den corona-prægede sæson undtagelsesvis gik videre, optrådte Elverum for første gang i 1/8-finalen, hvor holdet dog løb ind i to store afklapsninger mod suveræne Barca.
 
I denne sæson har Elverum klaret sig bedre end nogensinde og leverede i oktober en sensation af rang ved at besejre Pick Szeged 34-30 på udebane.
 
Elverum ledes på anden sæson af en gammel Aalborg-kending, Børge Lund, der var en solid bagspiller i AaB Håndbold fra 2002 til 2006, inden karrieren fortsatte i Tyskland hos Nordhorn, THW Kiel, Rhein-Neckar Löwen og Füchse Berlin. Undervejs opnåede han hele 216 landskampe for Norge. Børge Lund indledte trænergerningen i barndomsklubben Bodø HK og er siden steget i graderne som assistenttræner for det norske landshold og cheftræner for Elverum.
 
I de senere sæsoner har der været en del danske spillere i 
Elverum, men den tidligere Sønderjyskekeeper Thorsten Fries er nu eneste danske islæt. Rasmus Boysen fik i september 2020 ophævet sin kontrakt og skiftede til Fredericia, mens Søren Tau efter sæsonen er skiftet til Skive.
 
I sommeren 2020 vakte Elverum opsigt ved at engagere to udenlandske profiler, den højt svævende franske højre fløj Luc Abalo (2xOL-guld, 3xVM-guld, 3xEM-guld) og den lovende 201 cm eksplosive høje ungarske højre back Dominik Mathe. Covid-19 restriktionerne gav duoen en besværlig entré på det norske mesterhold, men ikke mindst i Champions League markerede Luc Abalo og Dominik Mathe sig som absolutte forstærkninger. Nu er Luc Abalo rejst til Japan, mens Dominik Mathe i sommeren 2022 skifter til Paris-Saint Germain.
 
Til sæsonen 2021-2022 har Elverum sikret sig den 20-årige svenske højre back Eric Johansson i konkurrence med flere europæiske topklubber. Han betegnes som et af Skandinaviens største talenter og scorede i sidste sæson 176 gange for Eskilstuna, krydret med 94 assists.
 
Til gengæld har Elverum mistet fløjkometen Alexander Blonz til en af konkurrenterne i CL-puljen, Pick Szeged.
 
Ved EM i januar 2022 var Elverum repræsenteret af fem spillere, hvoraf Dominik Mathe markerede sig som topscorer for Ungarn med 17 mål i tre kampe. Hos Norge optrådte stregen Thomas Solstad, der i sommeren 2022 skifter til Bjerringbro-Silkeborg, venstre backen Simen Holand Pettersen og stregen Endre Langaas, mens Eric Johansson bidrog til Sveriges guldtriumf. I Norges EM-trup blev der ikke plads til Elverums unge og særdeles lovende playmaker Tobias Grøndahl, der er topscorer for klubben i Champions League.
 
Eksklusivpartnere