En sæson med mange udvisninger - Hald nr. 3 på bisselisten

- 21/05/16
Det blev en sæson med mange udvisninger for os. Vi sluttede grundspillets 26 kampe med næstflest strafpoint af de 14 hold i ligaen. Vi fik i alt 221 strafpoint, der gives for to minutters udvisninger og røde kort. Skanderborg Håndbold var flittigst i skammekrogen med 234 point. 

Århus Håndbold fik færrest strafpoint med 132 foran KIF Kolding København med 153 point. 

Når man ser på bisselisten over de spillere, der fik flest udvisninger, toppes den af Besard Hakaj fra Skanderborg Håndbold med 27 udvisninger foran Anders Oeschler, Team Tvis Holstebro, med 25 udvininger. Begge spillere var med i alle 26 kampe i grundspillet.

Simon Hald er nummer tre på bisselisten med 23 udvisninger i de 22 kampe, han spillede i grundspillet. René Antonsen er på 13. pladsen med 19 udvisninger i 23 kampe, mens Sander Sagosen havde 16 udvisninger i 22 kampe. 

I de seks kampe i slutspillet er Rene Antonsen noteret for seks udvisninger - i vores pulje kun overgået af Konstantin Igropulo, KIF Kolding København, med otte udvisninger i de seks kampe. Emil Berggren fik fem udvisninger i de seks kampe og Morten Slundt fire. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere