​En uge med fysikken i fokus

- 26/07/18

Det er i dag en uge siden, at spillertruppen blev samlet for første gang. Ugen har budt på diverse tests, masser af styrketræning og løb, mens der også er blevet gået til den på håndboldbanen. 

Assistenttræner Arnór Atlason har været alene i spidsen for det hele, eftersom cheftræner Stefan Madsen er med U20-landsholdet til EM-slutrunde i Slovenien. 

- Vi har haft stor fokus på det fysiske aspekt, og meget af tiden er brugt i styrkelokalet og på løbebanen. Men også til træningen i hallen er der blevet gået godt til den, og drengene yder virkelig en stor indsats, siger Arnór Atlason. 

Arnór er dermed også en uge inde i sin nye karriere udenfor stregerne, og han er allerede blevet klogere på denne del.

- Jeg kan godt mærke, det er en ny fornemmelse at være på sidelinjen. Det har givet nye forhindringer, og jeg har lært meget allerede. Det er sjovt og spændende, og jeg ser meget frem til fortsættelsen og de kommende udfordringer, siger Arnór Atlason.

Alle spillerne er stødt til spillertruppen – dog på nær vores nytilkomne stregspiller Knud Ronau Larsen. Knud har været med Stefans tropper under U20-landsholdsslutrunden, hvor han desværre brækkede en knogle i foden allerede i anden kamp af turneringen. Han er derfor vendt hjem til Danmark igen, og må nu holde pause i yderligere 3-4 uger, inden han igen er klar til at træde ind på håndboldbanen. 

Om præcis en uge får spillerne igen harpiks på fingrene i forbindelse med en kamp, når vi skyder vores serie af træningskampe i gang med et opgør mod islandske Haukar i Viborg torsdag 2. august. Se hele vores kampprogram her
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere