Erevik lukkede af og Tvedten scorede sejrsmålet

- 16/01/12
Ole Erevik åbnede EM-kampen mod Slovenien med en redning med hovedet. Det blev indledningen til en stor aften for den norske keeper i en kamp, der bølgede meget frem og tilbage for at slutte med en dramatisk finale og norsk sejr på 28-27.

Erevik holdt målet rent i de første godt 10 minutter, og så førte Norge 6-0. Det holdt ikke, for anført af en veloplagt Zorman gik Slovenien for alvor i gang, og det blev 14-14 ved pausen.

I 2. halveg lvar Slovenien i teten og fik en føring, der tydede på at være afgørende, men efter en kort pause på bænken kom Erevik på banen igen, og så trak han  "gardinet" trukket helt ned og Norge bragte sig igen i spidsen.

Det holdt kampen ud, og 13 sekunder før tid kunne Håvard Tvedten afgjorde kampen ved at score på straffekast mod velspillende slovenske keeper.  Tvedten svigtede ikke og scorede til 28-26.  Det var hans tredje scoring i kampen.

Enorm norsk jubel i denne nøglekamp, der, hvis forudsigelserne holder stik for de resterende kampe, kan bringe Norge og landstræner Robert Hedin i mellemrunden.

Ole Erevik blev af de norske seere kåret som sit holds bedste spiller.

Norge spiller igen onsdag mod Island.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere