Færdigt arbejde i tætpakket Gigantium: Niende sejr i træk

- 26/11/12
Færdigt arbejde i en tæt pakket Gigantium: 30-21 over Århus Håndbold - og niende sejr i træk er en kendsgerning. En flot præstation med sprudlende angrebsspil i 1. halvleg anført af en utroligt skarpt skydende Johan Jakobsson med otte mål på otte forsøg i de første 30 minutter, stærkt forsvarsspil efter pausen og med en Johan Sjöstrand helt på toppen mellem stængerne.

Det var en meget lige kamp i de første 20 minutter - indtil 9-9 og 11-11, men så bankede Johan Jakobsson fire mål ind på de sidste syv minutter, og vi gik til pausen med føring på 15-12.

Efter pausen lukkede vi helt af i forsvaret samtidig med, at Sjöstrand pillede alt. Århus scorede kun to mål i de første 17 minutter i 2. halvleg, og så førte vi med otte mål. Her tog andre spillere over fra Johan Jakobsson, der missede en del forsøg, men i stedet scorede Slundt, Mads Mensah og Aren i stedet for. Og ikke mindst spillede den unge stregspiller, René nAntonsen, en flot kamp - i miderteforsvaret i hele kampen og i angrebet i det sidste kvarter, hvor han scorede tre mål og fik et straffekast.

Mod slutningen kom også de to unge fløjspillere, Jeppe Green og Nikolaj Lund på banen - Lund som debutant og begge kom på scoringslisten.

Ni sejre i træk, og på fredag går vi efter den 10. i træk, når TMS Ringsted kommer på besøg i Gigantium kl. 19.30.

Fantastisk opbakning af publikum - og vi håber, at de fleste kommer igen på fredag. Det har hele holdet fortjent efter en flot indsats - en rigtig holdindsats.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere