Fantastisk 2. halvleg gav sejr på 23-22 over KIF Kolding København

- 05/02/13

Det, der i 1. halvleg var en tam og meget målfattig afffære, blev i 2. halvleg til et sandt drama, hvor vi vendte billedet fra bagud 20-17 efter et kvarter til føring på 22-20 på syv minutter. Det gav den dejlige sejr på 23-22 efter et medrivende drama i de sidste minutter.

Efter en time out efter et kvarter i 2. halvleg kom forsvaret frem og tacklede flittigt scorende Lukas Karlsson og Lasse Boesen, og så var der lukket af samtidig med, at Johan Sjöstrand, der kom ind efter 13 minutter lukkede helt af - vel at bemærke på klart bedre arbejdsmetoder end Erevik havde haft.

I angrebet udnyttede vi overtals-perioder perfekt, Mads Mensah, Kjelling og Slundt scorede samtidig med, at Tobias Aren var usvigelig sikker på de fire straffekast, vi fik tilkendt.

Vi spillede dårligt i 1. halvleg, men formåede at holde Koldings scoringer nede. Her stod Ole Erevik godt, og selv om vi flere gange var bagud med tre mål kom vi op på 9-9, inden Kolding scorede til 10-9 i halvlegens sidste sekunder.

I begyndelsen af 2. halvleg blev vi ved med at hænge bagefter, selv om vi selv scorede flittigt. Forsvaret kom ikke frem til tacklinger på skytterne, men så vendte det heldigvis.

En herlig og fortjent sejr på fight og vilje. En sejr, der endda blev til uden en sygdomsramt Johan Jakobsson.

Herligt - herligt.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere