Fantastisk fight og slutspurt rakte ikke til sejr i Super Cup

- 22/08/14
Et fantastisk come back i kampens sidste kvarter var meget tæt på at give sejren i Super Cup, hvor vi blev båret frem af stort og fantastisk medlevende publikum. Det blev ved lige ved og næsten med et nederlag på 17-16 i en kamp præget af to stærke keepere, Søren Westphal og Kasper Hvidt, to stærke forsvar og to angreb, der endnu mangler noget for at ramme toppen.

Søren Westphal kom på banen efter ca. 20 minutters spil og lukkede hurtigt totalt af over for sine tidligere holdkammerater, så der på 40 minutter kun blev scoret syv mål på ham. Han havde et meget velfungerende forsvar foran sig, hvor der blev kæmpet indædt.

Efter et kvarter i 2. halvleg var der kun scoret seks mål - tre til hvert hold, men så tog nytilkomne Emil Berggren sagen i egen hånd på venstre back og scorede seks mål i det sidste kvarter - det ene flottere end det andet. Vi kom op på 15-14,  16-15 og 17-16 og havde også bolden i det sidste angreb, men fik ikke udlignet.

Kort ind i 2. halvleg blev Sander Sagosen skadet og kunne ikke spille videre.Det betød, at vort angreb, der i forvejen havde det svært over for Koldings stærke forsvar, blev yderligere reduceret, men så tog Berggren fat.

Alt i alt blev der vist  god fight og moral, der er værdifuld frem mod  de kommende kampe.

Næste opgave er 1/8-finalen i pokalturneringen på udebane i Odder på onsdag, og næste hjemmekamp er liga-premieren på lørdag 30. august kl. 15.00 mod Team Tvis Holstebro. 
Køb billetter på www.aalborghaandbold.dk


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere