Fantastisk fight udbygger ligaføringen

- 20/11/19

Her til aften var der topkamp på programmet i Jutlander Bank Arena, hvor Bjerringbro-Silkeborg var på besøg. Det blev en intens affære, hvor drengene kæmpede sig frem til en flot sejr på 32-26, og vi udbygger dermed føringen i Primo Tours Ligaen.

Der var høj intensitet fra kampens første fløjt, og der skulle slides for hver en centimeter i begyndelsen. Efter fem minutters spil var der således kun sat en enkelt scoring i kassen, som Janus Smarason havde sidste hånd på.

Efterfølgende blev der løsnet en smule op for målscoringen, hvor vi lagde os i teten. Efter godt 20 minutters spil havde vi således bragt os i front 11-8.

Mod slutningen af første halvleg begyndte tingene dog at gå gæsternes vej. De fik udlignet vores føring, og i sidste minut inden pausesignalet fik de også bragt sig i front til pausestillingen 13-14.

I anden halvleg var der dømt dødt løb det første kvarter. Føringen skiftede frem og tilbage, men på intet tidspunkt var et af mandskaberne foran med mere end et enkelt mål.

Det ændrede sig dog godt halvvejs i anden halvleg, hvor Sebastian Barthold satte en af sine otte scoringer i kassen til en føring på 23-21 – og herefter så vi os ikke tilbage.

Vi holdt speederen i bund herfra, og lod ikke gæsterne få færten af et comeback i slutfasen. Vi trak stille og roligt fra mod slutningen og lukkede en fortrinlig aften i Jutlander Bank Arena med en sejr på 32-26.

Især to personer skilte sig ud i denne periode. Mikael Aggefors fik en nøglerolle i anden halvleg med flere flotte redninger, mens Janus Smarason spillede en fantomkamp og blev topscorer med 10 scoringer.

Der var dog flotte præstationer over hele linjen, og alle drengene fightede forrygende i jagten på to vigtige point til samlingen. På lægterne fik den også fuld gas af et medlevende publikum, som støttede holdet på fornem vis gennem hele opgøret.

Med sejren udbygger vi dermed forspringet i Primo Tours Ligaen, hvor vi nu er noteret for 21 point efter de første 12 spillerunder. På søndag skal vi igen i ilden, hvor der venter et gigantisk VELUX EHF Champions League brag mod Paris Saint-Germain i en komplet udsolgt Jutlander Bank Arena.  
 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Janus Smarason 10, Sebastian Barthold 8, Henrik Møllgaard 6, Magnus Saugstrup 3, Tobias Ellebæk 2, Oliver Norlyk 1, Mark Strandgaard 1, Mads Christiansen 1. 

Målscorere for Bjerringbro-Silkeborg:
Nikolaj Markussen 5, Johan Hansen 4, Nikolaj Øris Nielsen 4, Mads Kjeldgaard Andersen 4, Jacob Lassen 3, Michael Knudsen 2, Jesper Nøddesbo 2, Mads Øris Nielsen 1, Sebastian Skube 1. 

Redninger:
Kristian Sæverås: 5/19 (26 %)
Mikael Aggefors: 10/22 (45 %)

Aljoza Rezar: 12/36 (33 %)

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 0 x 2 min.
Bjerringbro-Silkeborg: 4 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik Mortensen & Jesper Kirkholm Madsen. 

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.921.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere