Final4 plads på spil

- 17/12/18

 

I morgen (tirsdag) aften venter en af sæsonens hidtil vigtigste kampe, når vi på udebane mod Mors-Thy skal kæmpe om en af de særdeles eftertragtede Final4-pladser i Santander Cuppen. Kampstart er kl. 20.30.

Efter fredagens sejr over Ribe-Esbjerg holder vi fortsat fast i førstepladsen i Herre Håndbold Ligaen. Vi skal nu overføre momentum herfra til morgendagens afgørende kvartfinale i Santander Cuppen, der er en knald eller fald kamp.

Vi har haft en forholdsvis smertefri vej til kvartfinalen. Først besejrede vi Fredericia HK 19-28 på udebane, mens vi sidenhen ekspederede SUS Nyborg ud i 1/8 finalen med en overbevisende sejr på 17-37.

Mors-Thys vej har derimod være mere dramatisk. I 1/8 finalen var de således ude i en neglebider-kamp, hvor de til slut kunne juble over avancement efter en sejr på 27-26 over KIF Kolding.

Kvartfinalen skal spilles i Sparekassen Thy Arena, og der er ingen tvivl om, at Bette Balkan vil lægge et stort pres på os fra første fløjt.

Vi kommer dog med garanti også selv til at mærke støtte fra lægterne, da cirka 100 Aalborg-tilhængere vil tage vejen til Mors for at bakke drengene op i jagten på en Final4-billet.

Selvom du ikke er på plads i Sparekassen Thy Arena i morgen aften, kan du stadig følge vores jagt på avancement i pokalturneringen. Kampen vises nemlig live på TV2 Sport.
 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere