Final4 spilles i Gigantium Arena i Aalborg 4.-5. februar

- 24/11/11

Denne sæsons Final4 for herrer spilles i Gigantium Arena i Aalborg lørdag 4. februar og søndag 5. februar 2012.

Det er kendsgerning efter en beslutning taget i enighed mellem Divisionsforeningen Håndbold og de fire deltagende klubber, der er AG København, Nordsjælland Håndbold, Ajax og Aalborg Håndbold.

Nyheden får direktør Jan Larsen til at strække armene i vejret af glæde og begejstring:

- Det er et scoop for Aalborg Håndbold, for byen Aalborg og for håndbolden i hele Nordjylland, siger Jan Larsen. Det bliver to dage, hvor hele håndbold-Danmarks opmærksomhed vil være rettet mod Aalborg - med tre kampe direkte i tv, masser af tilskuere samlet i Gigantium til håndbold på højeste niveau.

- Det er lykkedes at få Final4 til Aalborg takket være et fint samarbejde med Aalborg Kommune, der altid forstår at være med til at trække store sportsbegivenheder til byen. Vi ved også, at Final4 trækker tilskuere, der overnatter og handler i byen i de to dage, holdene, der deltager, skal bruge hoteller, spisesteder m.v., og TV 2 slår lejr i byen i to dage og viser tre kampe fra Gigantium med tilsammen op mod en million seere, siger Jan Larsen.

- Final4 er en stor begivenhed og et stort arrangement, som vi går i kast med sammen med de øvrige tre deltagende klubber, men det gør vi med glæde, for det er med til at vise, at vi vil noget med herrehåndbolden i Aalborg, og vi får fasttømret brandet Aalborg Håndbold endnu mere. Final4 er et fælles projekt for de fire klubber, der står som arrangør sammen med Divisionsforeningen Håndbold, siger Jan Larsen.

Det er første gang, at afviklingen af finalestævnet i Nordea Cup er overdraget til klubberne og divisionsforeningen. Tidligere stod Dansk Håndbold Forbund for arrangementet.

Semifinalerne lørdag 4. februar ved Final4 er:

Kl. 14.30     AG København - Ajax
Kl. 16.15:   Aalborg Håndbold - Nordsjælland

Søndag 5. februar

Finale mellem de to vindere -  tidspunktet fastsættes senere.
 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere