​Finalenederlag mod Barcelona

- 13/06/21

Vi kæmpede en brav kamp i dagens EHF Champions League finale, men må samtidigt erkende, at vi på dagen var oppe mod overmagten i form af et sprudlende Barca-mandskab. Det endte derfor med et nederlag på 23-36, og vi kan dermed se tilbage på sæsonens vanvittige europæiske eventyr med en andenplads i bagagen.

I modsætning til gårsdagens semifinalekamp fik vi ellers den bedst tænkelige start i dagens finaleopgør. Vi gik uimponeret til værks, og efter kort tid havde vi bragt os foran 5-2.

En scoringspause på næsten ti minutter fik derefter vendt opgøret på hovedet. I samme periode nettede Barca-mandskabet syv gange og bragte sig derfor i front 9-5.

Efterfølgende hang vi på med det yderste af neglene, men et velspillende Barca-hold straffede den mindste fejl med stor kynisme. Ved pausen var det spanske mandskab derfor i front 16-11.

Efter pausen kæmpede vi med næb og klør, men måtte sande, at vi var oppe mod overmagten. Barcelona var i flyvende spillehumør, og vi formåede aldrig at true dem i anden halvleg.

De trak i stedet fra og hentede det eftertragtede CL-trofæ i overbevisende stil – og de forblev derfor ubesejrede i samtlige kampe denne sæson.

I aften er vi skuffede, men når skuffelsen har lagt sig, kan vi samtidigt se tilbage på nogle uforglemmelige øjeblikke og præstationer.

Det blev dermed et ærgerligt punktum på en ellers fantastisk og eventyrlig sæson i EHF Champions League, som vi kan se tilbage på med stolthed, og hvor vi gang på gang de seneste uger har skrevet historie – både i Aalborg Håndbold regi såvel som for dansk håndbold i det hele taget.

Matchfacts

Målscorere Barca:
Aleix Gomez 9, Timothey N’Guessan 6, Luka Cindric 5, Ludovic Fabregas 3, Blaz Janc 3, Perez de Vargas 3, Dika Mem 2, Domen Makuc 2, Luis Frade 1, Casper U. Mortensen 1, Raul Entrerrios 1.

Målscorere Aalborg Håndbold:
Lukas Sandell 8, Nikolaj Læsø 4, Sebastian Barthold 3, Magnus Saugstrup 2, Felix Claar 2, Jonas Samuelsson 2, Benjamin Jakobsen 1, Buster Juul 1.

Udvisninger:

Barca: 1 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.

Redninger:

Perez de Vargas: 14/37 (38 %)
Kevin Møller: 1/2 (50 %)

Mikael Aggefors: 8/25 (32 %)
Simon Gade: 5/24 (21 %)


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere