Finalesejr i FTZ Cup efter straffekast

- 07/08/11
Aalborg Håndbold strøg helt til tops ved FTZ Cup i Skjern - de såkaldte KFUM-mesterskaber - da holdet vandt finalen 37-35 over Team Tvis Holstebro.

Den ordnære kamp sluttede 33-33 - og i stedet for omkamp enedes de to mandskaber om at gå direkte til fem straffekast til begge hold.

Her indledte Jan Lennartsson med at bringe sit hold foran. På det efterfølgende kast ramte Holstebro-spilleren Petar Nenadic Ole Erevik lige i ansigtet, så nordmanden efterfølgende var helt groggy og ude af stand til at spillere videre..

Håvard Tvedten øgede til 35-34, inden modstanderne reducerede. Jonas Larholm misbrugte det efterfølgende kast, inden unge Rasmus Bech, der afløste Erevik i målet flot klarede det næste kast. Møllgaard scorede til 36-34, Team Tvis Holstebro reducerede, og så kunne Kristian Kjelling afgøre kampen ved at score. Det gjorde han sikkert, så finalesejren var hjemme.

Rasmus Bech var med i kampen i stedet for en små-skadet Søren Pedersen.

Forud var gået en jævnbyrdig og underholdende kamp mellem to mandskaber, der ventes at præge toppen i herreligaen i den kommende sæson. Team Tvis Holstebro førte 17-14 ved pausen, men mod slutningen af kampen var det Aalborg Håndbold, der var tættest på sejren med føring på 32-30. Holdet kom dog bagud 33-32, men udlignede til sidst.

Målscorere for Aalborg Håndbold: Henrik Møllgaard 8 (1), Jacob Bagersted 7, Jan Lennartsson 6 (1), Johan Jakobsson 6, Kristian Kjelling 6 (1), Jonas Larholm 3 og Håvard Tvedten 2 (1).Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere