​Fire spillere med ved EM-slutrunden

- 10/01/20

Torsdag aften blev der taget hul på EM-slutrunden, som spilles i Sverige, Norge og Østrig. Vi er repræsenteret med fire spillere, der de kommende to uger skal kæmpe for deres respektive nationer.

Nikolaj Jacobsen satte fredag aften navn på 15 af spillerne, der skal kæmpe for dansk succes fra slutrundens start i åbningskampen mod Island. I blandt de udvalgte er både Henrik Møllgaard og Magnus Saugstrup.

Som optakt til EM-slutrunden spillede danskerne Golden League i Frankrig, hvor de mødte henholdsvis Norge og de franske værter. Det blev en god forberedelse for danskerne med to sejre, hvor både Møllgaard og Saugstrup gjorde en god figur.

På det norske landshold er Kristian Sæverås blandt de to målmænd, der er med i Norges 16-mands trup til åbningskampen. Foruden et spinkelt nederlag til danskerne vandt nordmændene deres sidste testkamp inden slutrunden, da de slog Serbien 38-28.

Island tager 17 mand med til EM-slutrunden, og her er Janus Smárason i blandt. Islændingene har spillet en enkelt kamp op til slutrunden, hvor de tabte med 25-33 til Tyskland i et opgør, hvor Smárason lavede fire mål.

Som noget nyt ved EM-slutrunden er der 24 deltagende hold, som er fordelt i seks indledende grupper med fire hold i hver. Fra hver pulje går to hold videre til mellemrunden.

Kristian Sæverås og Norge spiller sin første kamp ved EM fredag aften kl. 20.30, hvor de møder Bosnien-Herzegovina. Derudover er nordmændene i pulje med Portugal og Frankrig.

Magnus Saugstrup, Henrik Møllgaard og resten af det danske landshold åbner turneringen lørdag aften kl. 18.15 mod Island med Janus Smarason. De to øvrige hold i denne pulje er Ungarn og Rusland.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere