Fire spillere udtaget til U 18 og U 20 landsholdene

- 19/06/12
Der står håndbold på programmet hele sommeren for fire af vores unge talentfulde spillere, der er udtaget til U 18 og U 20-landsholdene. Træningssamlinger og landskampe som opvarmning til EM for begge landshold - for U 18 i Østrig og for U 20 i Tyrkiet.

Stregspilleren René Antonsen og højre backen Martin Larsen er begge med på U 20 landsholdet, der tirsdag 26. juni samles i København til træning, inden der dagen efter er afrejse til de åbne skandinaviske mesterskaber i Märsta i Sverige.  Her spiller holdet tre kampe på tre dage mod Norge, Finland og Sverige.

Umiddelbart efter disse kampe rejser holdet til Ankara i Tyrkiet, hvor der 4.-16. juli spilles EM - og 18. juli indledes træningen herhjemme i klubben under ledelse af Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre.

Stregspilleren Simon Hald og højre fløjen Christian Jensen er med på U 18-landsholdet, der samles tirsdag i næste uge i Skanderborg. Efter nogle dages træning spiller holdet landskampe mod Norge fredag og søndag - ligeledes i Skanderborg.

Holdet, der har Simon Hald som anfører, deltager derefter i EM i Østrig i perioden 12.-22. juli.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere