Fjerde gang skal være lykkens gang mod SønderjyskE

- 16/04/14
Skærstorsdag kl. 17.10 fløjtes der op til en af sæsonens hidtil vigtigste kampe, når vi møder SønderjyskE i Gigantium. Det er fjerde gang, vi møder sønderjyderne i denne sæson, og vi har endnu den første sejr til gode.

Vi spillede 26-26 i sæsonens første møde i november i Sønderborg, og i februar tabte vi 32-25 i Gigantium. I første kamp i slutspillet tabte vi 28-27 i Sønderborg for en måned siden.

- SønderjyskE har haft en flot sæson, og det understreges også af, at de fornyligt vandt over KIF Kolding København. Vi skal op på det niveau, vi var på i sejren i Silkeborg i sidste uge - i både forsvar og angreb. SønderjyskE kæmper altid videre i samtlige 60 minutter, uanset hvad der står på tavlen, så vi skal holde 100 procent koncentration og tempo i spillet, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

Nikolaj Jacobsen råder over samme mandskab som i Silkeborg i torsdags. Han må resten af sæsonen undvære højre fløjen Stig Bugge, der for halvanden måned siden brækkede en håndrodsknogle i højre hånd. Efter fire uger i gips har bruddet endnu ikke helet tilstrækkeligt, og han er derfor ude resten af sæsonen.

En sejr kan bringe os i semifinalen, hvis KIF Kolding København samtidig vinder over BSV, mens et nederlag udskyder afgørelsen til udekampen i Kolding 2. påskedag.

Der bliver tæt pakket på lægterne i Gigantium. Vi forventer flere end 4.000 tilskuere til det vigtige opgør. Det er fortsat muligt at købe billetter på www.aalborghaandbold.dk, ligesom der også sælges billetter ved indgangen.

Kampen dømmes af Henrik Mortensen og Leif Poulsen.

Vi genopfrisker lige stillingen i puljen inden de to sidste runder:

KIF Kolding København        6 point
Aalborg Håndbold                 5 point
SønderjyskE                          4 point
BSV                                        4 point

KIF Kolding København spiller Skærstorsdag kl. 16.00 i Brøndby mod BSV, og 2. påskedag kl. 17.10 spilles de to sidste kampe i puljen på samme tid:

KIF Kolding København - Aalborg Håndbold   (spilles i Kolding)
SønderjyskE - Bjerringbro-Silkeborg 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere