Flere end 3.000 tilskuere i Gigantium på fredag

- 29/02/12

På den sidste dag i februar kan vi se tilbage på fire kampe i Gigantium i februar med tilsammen 16.000 tilskuere - altså 4.000 i gennemsnit, og når vi på fredag kl. 19.30 møder nyoprykkerne fra SønderjyskE, så vi ved allerede nu, at der kommer flere end 3.000 på lægterne til den kamp.

Vi har revanche til gode mod sønderjyderne, der ligesom de andre oprykkere har overrasket positivt i en sæson med mange uforudsigelige resultater. SønderjyskE har specielt hjemme i Humlehøj Hallen i Sønderborg taget en stor del af de 14 point, holdet har opnået. Vi tabte således 27-26 dernede sidst i oktober i en kamp, hvor ikke mindst keeper René Villadsen viste sit store potentiale. De 14 point placerer holdet på en øjeblikkelig 12. plads ud af de 14 hold.

- Vi er forberedte på et SønderjyskE-mandskab, der går efter en ny overraskelse i aften. Vi skal imidlertid sikre os sejren i aften for at få den bedste start på "indflyvningen" til slutspillet, siger cheftræner Robert Hedin.

SønderjyskE har en del spillere på holdet med liga-erfaring fra tidligere. Det gælder blandt andre Rune Ohn, tidligere Skjern og AaB, Lasse Andersen, tidligere Team Tvis Holstebro, Kenneth Peters, tidligere Fredericia HK og Mors-Thy Håndbold, og endelig har højre backen Maik Makowka prøvet kræfter med den tyske Bundesliga.

I bagkæden skal vi ligeledes holde øje med rapfodede Martin Hansen, tidligere HC Midtjylland, og den tidligere AaB'er Mikkel Ibsen. På stregen finder vi en landets store talenter, Anders Zachariassen, der også er en god forsvarsspiller.

Robert Hedin har hjøjre backen Martin larsen på skånekost i denne. Larsen måtte opgive at spille i kampen mod KIF Kolding på grund af knæ-problemer, og det vides ikke, om han bliver klar.

 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere