Flere end 3.000 tilskuere til CL-premiere søndag

- 27/09/13
Søndag kl. 17.00 er der igen Champions League håndbold i Gigantium, og det falder i publikums smag. Flere end 3.000 tilskuere er således klar på lægterne, når vi tager imod det spanske hold, Naturhouse La Rioja.

- Det er noget helt specielt at deltage i VELUX EHF Champions League, siger direktør Jan Larsen. Vi er her sammen med de 24 bedste håndboldhold i Europa i den fornemmeste turnering, og vi er stolte af at kunne præsentere så stærke modstandere i Gigantium for alle vores trofaste fans og samarbejdspartnere.

- Allerede i kampen i Flensborg i søndags fik vi et bevis på den store opbakning, vi har. Det er flot, at 300-400 nordjyder tog turen til Flensborg og satte deres præg på stemningen i hallen, siger Jan Larsen.

- Derfor er det også glædeligt for os, at forhåndsinteressen for kampen er så stor som tilfældet er. Naturhouse La Rioja er et spændende bekendtskab og absolut et europæisk topmandskab, som vi skal spille op til vort allerbedste for at besejre. Vi får i høj grad for publikums støtte i løbet af kampen, for jeg forudser en meget tæt kamp, som formentligt først bliver afgjort i de sidste 10 minutter, siger Jan Larsen.

Det er fortsat muligt at købe billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk. Der er også mulighed for at bestille spisning i Carlsberg Caféen før kampen på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere