​Flere slutspilskampe er fastlagt

- 09/04/21

På søndag tager vi hul på HTH Herreligaens slutspil, og der er nu også kommet tidspunkt på plads for nogle af vores øvrige slutspilskampe. Med en ny fase lige om hjørnet er det også et passende tidspunkt at kigge tilbage på grundspillet – du kan få hele overblikket her.

Skanderborg Håndbold bliver vores første slutspilsmodstander, og kampen spilles i Skanderborg søndag aften kl. 20.00 – opgøret bliver vist direkte på TV2 Sport.

I slutspilles anden kamp møder vi Skjern Håndbold hjemme i Jutlander Bank Arena søndag 18. april kl. 20.00, mens vi i den tredje kamp gæster TTH Holstebro onsdag 21. april kl. 20.30. Begge disse opgør vil ligeledes blive vist på TV2 Sport.

Slutspilskamp nummer 4 og 5 er endnu ikke fastlagt, men de forventes begge afviklet i uge 18.

Sidste kamp i slutspillet bliver spillet søndag 16. maj kl. 16.00. Her møder vi TTH Holstebro på hjemmebane.

Derudover har vi også to EHF Champions League kvartfinaler mod SG Flensburg-Handewitt at se frem til. Disse afvikles 12./13. maj samt 19./20. maj - første opgør vil blive spillet i Jutlander Bank Arena, mens returkampen ugen efter spilles i det nordtyske.

Vi melder naturligvis nærmere ud, når de uafklarede kampe er endeligt fastlagt. Du kan se hele vores kampprogram her – siden bliver opdateret løbende.
 

Statistisk tilbageblik på grundspillet

Med et spændende slutspil for døren er det passende at tage et blik tilbage på det netop afsluttede grundspil i HTH Herreligaen.

Det blev uhyre tæt i toppen, og vi endte på andenpladsen – et point efter GOG på førstepladsen og tre point foran TTH Holstebro på tredjepladsen.

Her er et lille statistisk udpluk fra HTH Herreligaens grundspil:
 
  • Med 839 mål blev vi det mest scorende hold. Det svarer til 32,3 mål pr. grundspilskamp.
   
  • 85,86 %. Det var procentdelen af vores straffekastsforsøg, der blev omsat til scoring. Det var højest i hele grundspillet.
 
  • 33,70 %. Det var vores samlede redningsprocent, og det var højest af alle hold. Simon Gade sluttede med den højeste redningsprocent af alle målmænd i grundspillet, mens Mikael Aggefors følger tæt efter på en fjerdeplads.
 
  • Vores spillere nåede tilsammen en MEP på 581,4, hvilket var den højest samlede score blandt alle mandskaber.
 
  • På assistlisten er vores to svenske bagspillere, Felix Claar og Lukas Sandell, begge at finde i top 20 med henholdsvis 71 og 61 assists.
 
  • På topscorerlisten er vi repræsenteret i top 20 af Nikolaj Læsø og Lukas Sandell. De nåede henholdsvis 129 og 121 scoringer.

Kan du ikke få nok statistik? Så klik ind forbi tophaandbold.dk og dyk ned i menupunktet ”statistik”.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere