​Flere spillere indkaldt til landsholdstjeneste

- 27/03/19


Efter grundspillets afslutning er der landsholdsuge på programmet, inden vi starter op med slutspilshåndbold. Og her er der sat navne på flere af vores spillere, der skal udfolde sig i de nationale farver.

Henrik Møllgaard skal med resten af det danske landshold, når de forsvarende verdensmestre skal møde Montenegro i to kampe, der gælder kvalifikation til den kommende EM-slutrunde.

Oliver Norlyk er vores anden dansker, der skal repræsentere de rød-hvide farver. Vores 19-årige venstrehåndede bagspiller har tidligere været med U19-landsholdet, men denne gange skal han i aktion med resten af U21-landsholdet.

U21-landsholdet skal til samling i Ishøj og efterfølgende videre til turnering i Frankrig fra den 8.-14. april. Vores cheftræner Stefan Madsen står i spidsen for U21-landsholdet, og han skal altså styre Oliver og resten af de unge talenter i landsholdsugen.

Vores to nordmænd Sebastian Barthold og Kristian Sæverås skal også begge i aktion. De skal med det norske B-landshold, der samles til turnering i Gøteborg fra 10.-14. april.

OPDATERET:
Ómar Ingi Magnússon blev onsdag eftermiddag udtaget til det islandske landshold. Han skal sammen med resten af det islandske landshold i aktion mod Makedonien i EM-kvalifikationen to gange henholdsvis 10. og 14. april. 

 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere