Flere tilskuere i Jutlander Bank Arena

- 08/09/20

Fredag præsenterede politikerne en ny aftale for bl.a. indendørs idræt, og det er med stor glæde, vi kan meddele, at der til vores kommende hjemmekampe vil være adgang for væsentlig flere tilskuere.

De nye retningslinjer indebærer bl.a., at Jutlander Bank Arena vil blive opdelt i sektioner med maksimalt 500 personer i hver. Hver sektion har sin egen ind- og udgang samt toiletfaciliteter.

Desuden vil det nu også være tilladt for personer i samme husstand og tilsvarende nære kontakter at sidde uden et sædes mellemrum.

Med disse nye retningslinjer bliver det nu muligt at give adgang til alle vores sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, og det glæder os naturligvis.

- Det er fantastisk, at vi nu kan give adgang til alle dem, der allerede har købt plads. Vi har nu påbegyndt et kæmpe stort arbejde, da det er rigtig mange restriktioner, der skal tages højde for. Men det skal vi nok få løst, og vi er helt klar til, på forsvarlig vis, at byde mange tilskuere velkommen til vores næste hjemmekamp, siger direktør Jan Larsen.

Næste hjemmekamp er lørdag 19. september kl. 14.00 mod Mors-Thy.

Alle sæsonkortholdere og samarbejdspartnere har modtaget en mail med nærmere information.

Det vides endnu ikke, hvorvidt vi kan sælge billetter i løssalg til vores kommende kampe – såfremt det er muligt, vil vi naturligvis melde det ud på vores hjemmeside og sociale medier.

Med de nye retningslinjer er du med et sæsonkort sikret adgang til alle vores hjemmekampe. Som noget nyt kan du i denne sæson også købe dit sæsonkort på abonnement. Læs mere og køb dit sæsonkort her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere