Fløjtalentet Andreas Væver skifter til Aalborg Håndbold

- 13/02/13
Aalborg Håndbold har sikret sig et af landets største talenter på venstre fløj for de kommende tre sæsoner. Den 20-årige venstre fløj, Andreas Væver, skifter fra Skanderborg Håndbold, men lejes dog ud til sin nuværende klub i næste sæson.

- Andreas Væver er en meget spændende spiller, og trods sin unge alder har han allerede spillet mange liga-kampe med masser af spilletid. Desuden har han erfaring fra en række U- landskampe. Han er lynhurtig i kontraspillet og er samtidig dygtig i forsvarsspillet, siger direktør Jan Larsen.

Andreas Væver har spillet mange U 17, U 19 og U 21 landskampe og har hidtil i denne sæson scoret 68 mål i 20 kampe for Skanderborg Håndbold.

- Med Andreas Væver sikrer vi fremtiden på venstre fløj. Samtidig med forlængelsen af aftalen med Håvard Tvedten med yderligere en sæson passer det fint, at Skanderborg Håndbold gerne vil beholde Andreas Væver i den kommende sæson så han kan udvikle sig yderligere, inden han tiltræder i Aalborg Håndbold 1. juli 2014, siger Jan Larsen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere