Flot forsvarsspil gav sejr i Thisted

- 01/11/17

Solidt forsvarsspil kampen igennem resulterede i en solid 18-24 sejr ude over Mors-Thy her til aften i Thyhallerne efter 10-10 ved pausen.

Ganske som forventet viste det sig ikke at være nogen nem kamp. Fra kampens start var der høj intensitet hos begge mandskaber, men en nervøs og rodet start prægede indledningen, hvor ingen af holdene for alvor fik gang i spillet.

Det var i det hele taget kendetegnet ved første halvleg. Det var derfor helt lige efter de første 30 minutter ved stillingen 10-10. Det var en halvleg, der kan betegnes som en tæt og intens affære.

Efter en halv skidt start på anden halvleg fik vi langsomt arbejdet os i teten af opgøret. Efter et kvarter af anden halvleg var stillingen 15-15, og her begyndte vi for alvor at trække fra. Vi scorede tre mål på stribe, og føringen var herefter komfortabel hele vejen til slutfløjtet.

Søren P kom på mål i starten af anden halvleg, og sammen med et velspillende forsvar var han med til at lukke helt ned for Mors-Thy de sidste tyve minutter af kampen. I angrebet kom Lovro på banen, og det sidste kvarter af kampen satte han flere gange Saugstrup op til scoringer fra stregen til stor jubel for de cirka 50 tilrejsende Aalborg tilhængere.

Alt i alt var det en vigtig arbejdssejr, der giver et godt afsæt inden turen på fredag går til Ungarn. Her venter Telekom Veszprém lørdag i VELUX EHF Champions League, inden fokus igen rettes mod 888ligaen, hvor næste opgave er Skanderborg Håndbold hjemme i Jutlander Bank Arena torsdag 9. november kl. 19.30. Billetter til dette opgør kan købes her

MATCHFACTS:

Målscorere for Mors-Thy:
Erik Thorsteinsen 8, Marcus Dahlin 3, Nickolei Jensen 2, Allan Toft Hansen 2, Stefan Nielsen 1, Nicolai Sommer 1, Henrik Tilsted 1.

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Magnus Saugstrup 4, Patrick Wiesmach 4, Buster Juul 3 (2), Simon Hald 3, Jesper Meinby 2, Arnor Atlason 2, Martin Larsen 2, Andreas Holst 1, Tobias Ellebæk 1, Lovro Jotic 1, Søren Pedersen 1. 

Udvisninger:
Mors-Thy: 2 x 2 min
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min
  
Dagens dommere var Henrik Johnsen og Claus Adelgaard.

Dagens tilskuertal var 1183.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere