Flot moral bag sejr i målorgie på Sydfyn

- 15/02/17
Selv om GOG rakte ud efter sejren i egen hule på Sydfyn, satte vi os ud i bussen med en flot sejr og dermed to dejlige point i bestræbelserne på at bevare førstepladsen i grundspillet i 888ligaen. 

Flot moral, godt angrerbsspil, især i 2. halvleg, og aldrig miste troen på egne evner gav sejren på 37-34 i et sandt målorgie i en kamp, hvor begge hold viste flot angrebsspil, men til gengæld med problemer rent defensivt. 

Fra 4-4 var det fynboerne, der styrede begivenhederne. Vi blev hurtigt ramt af to udvisninger til Martin Larsen og var flere gange bagud med fire mål i en halvleg, hvor GOG kørte rundt med os, så Aggefors heller ikke fik mange redninger i målet. Chris Jørgensen lagde stærkt ud med fire mål i det første kvarter, Wiesmach scorede sikkert på straffekast, mens Sander gik fra banen efter 30 minutter uden en scoring. 

Efter 19 minutters spil blev Magnus Saugstrup sendt frem i en 5-1-opdækning. Det gav ikke umiddelbart bonus, men set over den resterende del af kampen var det en taktisk ændring, der fik afgørende betydning. 

Efter 10 minutter af 2. halvleg førte GOG fortsat med tre mål - ved 26-23, men så fik strammet op i forsvaret, GOG havde svært ved at komme til afslutninger, Aggefors reddede bolde, og GOG begyndte at lave tekniske fejl. 

På fire mål i træk gik vi i front 27-26, kom bagud 28-27, men fra 28-28 med 13 minutter igen gik det vores vej. Vi spillede angrebsspil på et højt niveau, scorede på vores chancer og kom foran både 35-31 og 36-32. 

Sejren var hjemme. Niende udesejr ud af 10 mulige i 888ligaern og sjette liga-sejr i træk i en kamp, hvor alle bød ind, og hvor vores større bredde fik stor betydning. 

Godt gået, drenge. 

Foiruden at gøre god fyldest fremme i 5-1 i forsvaret spillede Magnus Saugstruåp en flot kamp med fem scoringer på fem forsøg. 

Vi var uden Søren Westphal, der fortsat er plaget af sin hjernerystelse, og Buster Juul, der er influenza-ramt. 

Næste opgave er på hjemmebane på torsdag 23. februar kl. 20.30 mod HC Midtjylland. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere