Flot moral og perfekt start på slutspillet med sejr i GOG

- 02/04/15
Med en flot moral og super holdindsats sikrede vi os en perfekt start på slutspillet: To sikre point på den vanskelige udebane i GOG, og dermed er vi i spidsen af puljen med fire point. Vi vandt 31-25 efter føring på 14-13 ved pausen. 

Efter en halvdårlig periode rent spillemæssigt bød alle ind i dag. Der var fight, vilje, sammenhold, mere tempo i spillet, kløgt og kynisme over hele linien: 

Selvtilliden fik hurtigt en tak i vejret med en føring på 3-0 på kun tre minutter, men hurtigt blev vores rytme slået i stykker af flere udvisninger. Det samme ramte senere GOG, og de første 30 minutter blev en ret rodet affære - dog med os i front med et to mål hele tiden. Vort overtalsspil fungerede godt, og vi fik mange straffekast, som Håvard Tvedten scorede sikkert på. 

Søren Westphal vogtede målet i 1. halvleg og blev afløst af Ole Erevik fra 2. halvlegs start. GOG udlignede til 14-14, men derfra så vi os ikke tilbage. Ole Erevik lukkede af, forsvaret stod godt, og vi bragte os foran 18-14 i løbet af seks minutter. Den første åbning i kampen, og vi udbyggede til føring på seks mål efter 13 minutter. 

Slundt scorede vigtige mål, og Martin Larsen, der var tvivlsom op til kampen mod en dårlig skulder, scorede gode mål og havde flere gode indspil til stregen. 

Vi fik vores største føring ved 28-21 med seks minutter tilbage, og resten af tiden gik med et bytte mål for de to hold. 

En sejr med et spil, der lover godt for resten af slutspillet. Næste akt udspiller sig på mandag, 2. påskedag kl. 14.00 i Jutlander Bank Arena, hvor HC Midtjylland kommer på besøg. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere