Flot premiere i Champions League, men ikke nok

- 22/09/13
En fortjent sejr til SG Flensburg-Handewitts favoritter, men vi fulgte dem til dørs og havde et par gange i 2. halvleg mulighed for at komme på uafgjort. Små fejl og små marginaler bliver hurtigt straffet i Champions League, og så trak det stærke hjemmehold fra igen. 

- Jeg er aldrig tilfreds med et nederlag, men set over hele kampen leverede vi en godkendt præstation, og vi spillede det spil, vi havde aftalt. Med lidt større rutine havde vi presset Flensburg yderligere, sagde cheftræner Nikolaj Jacobsen efter kampen. 

Fra 3-3 trak hjemmeholdet fra for første gang til 7-3, men vi kom op på 8-9, efter at Morten Slundt havde meldt sig ind i kampen og scoret gode mål. Hos hjemmeholdet var det primært højre backen Holger Glandorf, der voldte os problemer.

I 2. halvleg var vi på både 18-19 og 20-21, men et par tekniske fejl og med de dommerkendelser, som man skal forvente at få på udebane i Champions League, så satte hjemmeholdet tingene på plads til den fortjente sejr. 

- Vi kan bruge meget af det positive fra kampen til de næste kampe i ligaen, og ikke mindst skal vi præstere optimalt i hjemmekampen næste søndag mod Naturhouse La Rioja, sagde Nikolaj Jacobsen efter kampen. 

Også hjemmeholdets træner, Ljubomir Vranjes, uddelte roser til vores trup på det efterfølgende pressemøde. 

- Aalborg spillede en flot kamp, og vi vandt, fordi ramte de rigtige momenter i kampen og havde større bredde, når der var brug for ressourcer på banen. 

Mads Mensah og Morten Slundt førte an i scoringerne for os, mens specielt Michael V. Knudsen voldte os problemer både forsvar og angreb, og han spillede samtlige 60 minutter. 

Kampens tilskuertal var skuffende, og med 300-400 medrejsende satte flot sit præg på stemningen i Flens-Arena. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere