Flot premiere på hjemmebane gav ny sejr

- 19/09/16
Efter en godkendt indsats i både forsvar og angreb kunne vi sætte yderligere to point på kontoen, da Århus Håndbold blev sendt hjem med et nederlag på 27-21, efter at vi førte 14-10 ved pausen. Tredje sejr i træk, en i pokalen og to i 888ligaen.

Vi var foran hele kampen på nær ved stillingen 8-7 efter 16 minutter. Vi kom foran 3-0 , men gæsterne fik kontakt ved 6-6. Fra 8-8 trak vi fra til 12-8, bl.a. på tre hurtige mål i træk af fødselsbarnet Martin Larsen. Vi holdt føringen på fire mål til pausen 14-10.

Søren Westphal stod en flot 1. halvleg, og i angrebet blev der spillet med god tålmodighed og langt pres, indtil chancen var der.

Vi kom flot ud til 2. halvleg med tre hurtige mål af Sander Sagosen, Stefan Sigurmannsson og Martin Larsen, så føringen røg op på 17-10. Århus kæmpede sig tilbage til 17-13, men vi holdt føringen på tre-fem mål resten af kampen.

Chris Jørgensen kom på banen lige før pausen og spillede kampen ud med to gode scoringer og fine aktioner. Stefan Sigurmannsson , der spillede hele kampen, fordi Buster Juul døjer med skulderproblemer, viste sin hurtighed i kontraerne og var sikker på de to straffekast, han skød.

Mod slutningen af kampen afløste Mikael Aggefors Søren Westphal i målet, og svenskeren gav flere eksempler på sin kunnen.

Defensivt spillede vi en god kamp, hvilket bevises af kun 21 mål til modstanderne. Og i de tre kampe, vi hidtid har spillet, en i pokalen og to i 888ligaen, er der scoret henholdsvis 21, 15 og 21 mål imod os.

Vi blev bakket op af ikke færre end 3.714 tilskuere på lægterne. Stor tak for det.

Næste opgave er på lørdag på den svære udebane i den lille hal i Skanderborg.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere