​Flot sejr i imponerende kulisse i Lanxess Arena

- 11/08/19

Her til eftermiddag spillede vi vores anden kamp på to dage i Tyskland, og det endte med en sejr på 21-23 over VfL Gummersbach. Kampen blev spillet i en flot kulisse i Lanxess Arena i Køln, hvor 7.000 tilskuere overværede opgøret.

Kampen igennem leverede vi flot forsvarsspil, mens begge målmænd samtidigt spillede en forrygende kamp og gang på gang pillede pynten af de tyske skytter.

Kristian Sæverås stod hele første halvleg, hvor han bl.a. startede ud med en god håndfuld af redninger, inden det lykkedes tyskerne af få bolden i mål. Han var derfor stærkt medvirkende til, at vi kunne gå til pause foran 10-11.

I anden halvleg fortsatte Mikael Aggefors i samme stil, mens forsvaret stadig leverede på et højt niveau.

Angrebsmæssigt dirigerede Janus Smarason spillet rigtig fint og sørgede for, at vi spillede os frem til mange gode muligheder.

Sejren kunne være blevet større, men den sidste skarphed i afslutningerne manglede. Alt i alt var det dog en yderst godkendt indsats, og der blev dermed sat et fint punktum for vores to testkampe i det tyske.

Dagens kamp var en del af et dobbeltopgør arrangeret i Lanxess Arena, hvor den anden kamp bød på et møde mellem THW Kiel og en af vores kommende VELUX EHF Champions League modstandere i form af Barcelona.

Aalborg Håndbold målscorere:
Mark Strandgaard 6, Janus Smarason 5, Henrik Møllgaard 3, Mishels Liaba 3, Mads Christiansen 2, Magnus Saugstrup 2, Sebastian Barthold 1, Frederik Bech 1.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere