Flot sejr på 29-27 på udebane i Herning

- 22/10/16
Med en sejr på 29-27 på udebane over HC Midtjylland konsoliderede vi førstepladsen i 888ligaen. Sejren blev grundlagt på sæsonens bedste halvleg, som gav os føringen på 18-12 ved pausen. Vi bevarede føringen til midt i 2. halvleg, men begyndte så at spille for langsomt, og hjemmeholdet kom tættere på uden at der blev spænding om udfaldet. 

Holdene fulgtes ad til 5-5, men så trak vi fra til 8-5. Derfra satte vi os solidt på kampens uvikling med flot angrebsspil, godt forsvarsspil og Westphal solidt spillende i målet. 

Sander Sagosen var i en klasse for sig selv i 1. halvleg med ikke færre end syv scoringer og mange assists. Efter pausen blev han pakket godt ind af hjemmeholdet, og han kom ikke på scoringslisten. 

Stefan Sigurmannsson var tilbage efter sin skade, og han delte spilletiden med Buster Juul. De to fløje scorede tilsammen ni mål.

Sejren var en god styrkelse af selvtilliden, før vi tirsdag spoiller i Jutlander Bank Arena igen. Da gælder det GOG i kvartfinalen i Santander Cup. Kampen spilles kl. 18.30.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere