Flot spil i perioder tæt på at give sejren i København

- 12/11/15
Efter flot spil i lange perioder af kampen havde vi sejren inden for rækkevidde, men til sidst måtte vi efterlade det ene point i København. Ærgerligt med 25-25, men vi magtede ikke at lukke kampen de gange, vi havde mulighed for det. Vi blev ramt af mange udvisninger, og det kostede - især i slutfasen af kampen.

Vi viste noget af sæsonens bedste spil i det første kvarter af kampen og førte 8-3. Angrebsspillet blev sat godt op af Morten Slundt, og Sander Sagosen hamrede boldene i nettet. Forsvaret fungerede godt, og Palicka havde mange redninger.

Vi bevarede føringen på fem mål frem til 10-5 efter 18 minutter, men så gik vi i stå angrebsmæssigt. Emil Berggren kom på banen og med tre mål sikrede han os føringen på 14-12 ved pausen. Samme Berggren fik dog et slag på hånden, der betød, at han var ukampdygtig i resten af kampen.

Bortset fra 16-16 og 19-19 var vi foran indtil de sidste hektiske minutter. Når hjemmeholdet fulgte med, skyldtes det næsten ene og alene tilbagevendte Igropulo, der var sikkerheden selv syv gange fra højre fløj, hvor han blev spillet godt op - især når vi var i undertal.

Martin Larsen havde det svært rent scoringsmæssigt, indtil han kom på tavlen for første gang, da han bragte os foran 21-19. Han scorede også til 22-20 og 24-23, mens Sander Sagosen tegnede sig for målet til 25-24 et minut før tid. Lasse Andersson udlignede med 30 sekunder igen, mens Sander Sagosen misbrugte med 10 sekunder igen. Det var tæt på at koste i den modsatte ende af banen, men vi reddede stormen af og nappede fortjent det ene point med hjem.

Nu venter tre hjemmekampe på stribe på en uge. Næste onsdag møder vi Skive FH, lørdag gælder det St. Gallen i EHF Cuppen og onsdagen efter kommer Århus Håndbold på besøg.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere