Flot spil og god fight, da BSV blev besejret 27-24

- 26/09/15
Simon Hald fik sin ønskede jubilæumsgave i anledning af kamp nummer 100, Bjerringbro-Silkeborg fik sæsonens første nederlag, og vi fik den tredje sejr af tre mulige på hjemmebane i Jutlander Bank Arena.

Et yderst fortjent sejr på 27-24 efter godt angrebsspil, god fight i forsvaret og Palicka super stærk i målet. Morten Slundt førte an i angrebsspillet med sin bedste kamp til dato i denne sæson krydret med otte scoringer, men alle bød ind. Der var mere tempo i spillet end i de tidligere kampe, og spillet blev bredt bedre ud på ydersiderne af backs.

Stor ros til hele holdet, der viste sæsonens bedste takter - ikke kun i spillet, men også i kløgt og kynisme. Vi slog tonen an fra første fløjt: Føring på 4-0 efter fire minutters spil, men i den følgende periode lukkede vi topholdet ind i varmen igen. 7-7 efter 13 minutter, men derfra gik vi til 10-7, og Søren Rasmussen lod sig udskifte i BSV-målet.  Vi holdt føringen til 13-8 ved pausen.

I 2. halvleg fortsatte vi, hvor vi slap før pausen, og det nærmeste, BSV kom, var 22-25 med tre minutter tilbage. Vi lod på intet tidspunkt BSV få muligheden for at komme afgørende ind i kampen igen.

En dejlig sejr, som skal følges af en ny en af slagsen, når vi næste fredag, 2. oktober kl. 19.30, møder Nordsjælland Håndbold i Jutlander Bank Arena.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere