Første bronze-kamp skal give grundlaget for medaljerne

- 27/05/15
- Vi skal sikre os et godt udgangspunkt - helst med en sejr i kampen torsdag i Silkeborg. Så har vi lagt fundamentet til at gøre arbejdet færdigt på hjemmebane søndag i Jutlander Bank Arena, men vi er forberedte på, at det bliver vanskeligt, for BSV er stærke på egen bane, og vi har endnu ikke formået at vinde dernede i denne sæson.

Cheftræner Jesper Jensen og hele Aalborg Håndbold-mandskabet går benhårdt efter at slutte sæsonen med bronze-medaljer. Første styrkeprøve står torsdag kl. 18.30 i JYSK Arena i Silkeborg, og søndag kl. 15.00 spiller vi den afgørende kamp på hjemmebane.

BSV tabte 31-25  til Skjern i den første semifinale på udebane og spillede 21-21 i returkampen i søndags. Vi tabte hjemme 27-21 til KIF Kolding København, men vandt til gengæld 28-25 i Kolding i lørdags.

Det er igen især BSVs bagkæde, vi skal have stækket. Sebastian Skube, Nikolaj Øris og Mads Christiansen skal holdes i kort snor, ligesom Michael V. Knudsen skal markeres tæt på stregen.  I vort seneste opgør mod BSV viste svenskeren Richard Lönn også sin målfarlighed med fem scoringer.

Ole Erevik gennemførte kampen i Kolding med store smerter i det ene baglår, og det er en kamp med tiden for at få ham klar til kampen. Jesper Jensen håber dog, at det lykkes, og at hele holdet igen rammer det niveau, vi spillede på i Kolding i lørdags.

Kampen i Silkeborg dømmer af Mads Hermann og Jesper Madsen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere