Første hjemmekamp i Champions League: Søndag kl. 17.00

- 26/09/13
Så står der VELUX EHF Champions League på menuen i Gigantium. Søndag kl. 17.00 fløjtes der op til vores første hjemmekamp i gruppe D - mod Naturhouse La Rioja fra den nordspanske by, Logroño.

Naturhouse La Rioja sluttede sidste sæson som nummer tre i Liga Asobal i Spanien, og det sikrede deltagelsen i VELUX EHF Champions League. Siden er Atletico Madrid, der sluttede som nummer to, lukket og slukket, og derfor rangeres Naturhouse La Rioja nu som næstbedste spanske hold, og det borger i sig selv for kvalitet.

Holdet indledte VELUX EHF Champions League med en yderst vanskelig kamp - ligesom vi gjorde - mod HSV Hamburg. Ganske vist på hjemmebane, men Henrik Toft Hansen og co.æ vandt sikkert 33-24.

Naturhouse La Rioja har indtil videre indledt denne sæsons Liga Asobal med to sejre i tre kampe, og holdet var ligesom os i kamp i aftes, hvor det blev til sejr på 36-31 over Cangas. Nederlaget var til Ciudad Encantada.

Spanierne kommer til Aalborg lørdag aften, hvor holdet har et enkelt træningspas.

Kampen søndag har to kroatiske dommere, Matija Gubiza og Boris Milosevic.

Der er fortsat mulighed for at købe billet til kampen her på hjemmesiden, og ønsker du at spise i Carlsberg Caféen før kampen, så kan du bestille en lækker Håndbold-menu til kun 89 kroner på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere