Første liga-kamp: Gensyn med KIF Kolding København

- 30/08/13
Minderne fra seks kampe mod KIF Kolding København i sidste sæson er gode. Fire sejre til os, en uafgjort og et nederlag - og ikke mindst DM-triumfen sidst i maj står klart i erindringen.

Nu er det historie - i morgen lørdag kl. 14.30 er det hverdag igen i Brøndby-Hallen, hvor den nye sæson indledes med DM-revanche, og for dem, der ikke tager turen til Brøndby, kan kampen følges direkte på TV 2 kl. 14.30.

Ingen af holdene tænker ret meget på det, der skete sidste sæson. Nu gælder det om at få en god start på den nye sæson velvidende, at det ikke er nu mesterskabet afgøres. Alligevel vil begge hold kæmpe hårdt for at sætte begge point ind på kontoen.

KIF Kolding København har forstærket truppen med forsvarsgeneralen Torsten Laen, der er vendt hjem efter super-sæsoner i Füchse Berlin, stor-talenter Lasse Andersson er hentet i TMS Ringsted og endelig er højre fløjen Albert Rocas skiftet fra Barcelona. Sidstnævnte kommer dog ikke på banen her og nu, da der mangler formaliteter, før DHF kan godkende hans skifte til Kolding.

KIF Kolding har fortsat Kim Andersson på skadeslisten, og det samme er fløjspillerne Simon Jensen og Boris Schnuckel.

Vi er fortsat uden Marcus Mørk, Tobias Aren og Stig Bugge.

- Vi skal spille bedre, end vi har gjort mod både Århus og HC Midtjylland, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Kolding er meget sultne efter en sejr med ny træner og flere nye spillere, så vi skal både spille godt og taktisk klogt, og så skal vores nøglespillere gerne hæve niveauet.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere