Første opgave med Robert Hedin ved roret

- 20/10/11
Lørdag kl. 15.00 sender vores nye cheftræner Robert Hedin sine tropper i kamp for første gang - i Humlehøjhallen i Sønderborg mod nyoprykkerne fra SønderjyskE.

Hedin når inden kampen at træne to gange med truppen, men han har fulgt både vores egne og SønderjyskEs seneste kampe tæt, så forberedelsen mangler ikke noget.

Vi skal bygge videre på de positive elementer, der var i spillet i kampen i Kolding sidste lørdag, men være forberedt på en hård udfordring mod sønderjyderne, der har overrasket meget positivt og er med syv point placeret side om side med os.

SønderjyskE har sikret sig de syv point ved at vinde i Nordsjælland, i Skjern, hjemme mod Lemvig og uafgjort hjemme mod AG København. Imponerende.

I de første kampe har målmanden René Villadsen, der er kommet til fra Mors-Thy Håndbold, holdt et højt niveau. På holdet er også to spillere, der tidligere har spillet i AaB Håndbold, højre backen Rune Ohm og play makeren/venstre backen Mikkel Ibsen. Desuden tæller holdet rutinerede liga-spillere som Lasse Andersen, tidligere Team Tvis Holstebro, og Kenneth Peters, tidligere Fredericia og Mors-Thy. Martin Hansen er kommet til fra HC Midtjylland, og den unge stregspiller Anders Zachariassen har imponeret i de første kampe.

På vort eget hold er der fortsat tvivl om stregspilleren Jacob Bagersteds deltagelse i kampen. Der er fremskridt at spore med hans skade i venstre skulder, men det er endnu for tidligt at sige, om han spiller eller ej.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere