​Første slag om bronzen venter i Gudme

- 19/05/18

I morgen, mandag 2. pinsedag, kl. 19.30 fløjtes der til start, når vi på udebane skal møde GOG Håndbold i den første dyst i kampen om bronzemedaljerne.

Semifinalenederlaget er nu lagt bag os, og vi har i stedet rettet al fokus mod bronzekampene og modstanderen GOG, som vi vil gå benhårdt efter at besejre i bronze-serien, så vi kan spille medaljer hjem til Aalborg.

Mens vi måtte erkende et nederlag til Bjerringbro-Silkeborg over to kampe, så måtte morgendagens fynske modstander ud i tre drabelige dueller med Skjern Håndbold, inden de måtte se de grønblusede vestjyder tage den anden finaleplads.

Tre gange i denne sæson har vi stået over for GOG. De to første endte med nederlag i henholdsvis 888ligaen og semifinalen i Santander Cup, mens vi hentede sejren i vores seneste møde, som var i sidste spillerunde i 888ligaen, hvor vi på en forrygende aften sikrede os to point.

Samme resultat vil vi jagte i morgen, når hornet lyder efter de 2x30 minutter i Gudme. En sejr i morgen vil give os muligheden for at sikre os bronzemedaljerne hjemme i Jutlander Bank Arena ugen efter, og det er med det mål i sigte, vi drager til Fyn i morgen.

Det bliver dog langt fra en nem opgave mod GOG, som har vist rigtig flot spil i store dele af sæsonen. Specielt på hjemmebane har de set utrolig stærke ud. To nederlag er alt, det er blevet til på hjemmebane i sæsonen – begge gange til Skjern.

Formatet i bronze-serien er den samme som i semifinalerne. Der spilles først i Gudme og dernæst i Aalborg. Skulle der være pointlighed efter de to første opgør, vil en tredje kamp på Fyn blive en nødvendighed for at fordele bronzemedaljerne.

Mens første kamp spilles i morgen kl. 19.30, så er anden kamp i serien hjemme i Jutlander Bank Arena mandag 28. maj kl. 19.30. Billetter til denne kamp kan købes lige her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere