Første test-kamp onsdag kl. 19.15 i Sæby mod Skive fH

- 29/07/14
Der bliver lejlighed til at se de nye spillere i aktion, når vi onsdag kl. 19.15 spiller sæsonens første test-kamp. Det sker i Sæby Fritidscenter - og i samarbejde med en af vores mange samarbejdsklubber, Sæby HK.

Cheftræner Jesper Jensen regner med at bringe de fire nye spillere, Søren Westphal, Isaias Guardiola, Sander Sagosen og Olafur Gustafsson, i spil i kampen, der spilles over 3 x 30 minutter.

Cheftræneren må derimod se bort fra Simon Hald, Nicolai Nygaard Pedersen og Christian Jensen, der i disse dage er i aktion for det danske U 20-landshold ved EM i Østrig.

Test-kampen er en del af vort holds træningslejr på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt ved Sæby - en træningslejr, der begyndte mnandag morgen og slutter fredag eftermiddag.

Modstander i kampen i Sæby,  er Skive fH, der rykkede ud af ligaen efter kvalifikationsspillet i sidste sæson. Skibonitterne kan bl.a. præsentere en spændende ny spiller på holdet, nemlig Mads Øris Nielsen, tidligere Bjerringbro-Silkeborg-profil gennem mange år.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere