Første testkamp i Klarup på fredag mod Drammen og Kjelling

- 01/08/16
Fredag 5. august kl. 19.00 sender cheftræner Aron Kristjansson sine tropper i aktion i sæsonens første testkamp efter kun godt en uges træning. Kampen er mod Drammen HK fra den bedste norske række - og med et glædeligt gensyn med Kristian Kjelling som træner.

Kampen spilles i Klarup Hallen, og det er Nøvling IF, der står som arrangør af kampen.

Drammen HK er senere i denne uge på træningslejr i Fjerritslev.

- Jeg glæder mig til at være tilbage i det nordjyske og møde mange gode bekendte, siger Kristian Kjelling, der overtog trænerjobbet i Drammen HK midt i sidste sæson, men som fortsat nøjes med rollen som træner på grund af skader.

- Det er meget tidligt på sæsonen for begge hold, der samtidig er i en periode med meget hårdt fysisk træning, så vi skal nok ikke regne med det helt store spil, men det er rart at komme i gang, siger Kjelling, der som de mest markante spillere har venstre backen Johannes Hippe, højre fløjen Christian Spanne og målmanden Mathias Holm.

Kampen er samtidig første mulighed for at se en række af Aalborg Håndbolds nye spillere i aktion: Arnor Atlason, Patrick Wiesmach, Tobias Ellebæk og Stefan Sigurmannsson.

Vores nye målmand, Mikael Aggefors, er med Sverige til OL, mens Magnus Saugstrup er med U 20-landsholdet til EM i Kolding.

Nøvling IF oplyser, at det koster 20 kr. at overvære kampen i Klarup Hallen, og billetterne sælges ved indgangen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere