Første træningskamp i aften: Mod Skanderborg i Fjerritslev

- 02/08/12
- Vi glæder os til at se spillerne i kamp. Nu har vi trænet fysisk hårdt i et par uger og også spil-trænet en del. I aften kan vi begynde at prøve nogle af de ting af, vi har arbejdet med i træningen, og  spillerne får lejlighed til at vise os trænere, at vi stille og roligt bevæger os i den retning, vi skal nå i løbet af den næste måned.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen er klar til sæsonens første træningskamp i aften i Han Herreds Fritidscenter i Fjerritslev - og på den anden banehalvdel står liga-mandskabet fra Skanderborg Håndbold.

- Det bliver dejligt at komme i kamp. I disse træningskampe ser vi ikke så meget på modstanderne, men kun på os selv, vort eget spil, og hvorledes det fungerer, siger Nikolaj Jacobsen.

Bortset fra Johan Jakobsson, der er med til Sverige til OL, råder trænerne over fuldt mandskab til aftens kamp. Det vil sige:

Ole Erevik og Morten Nergaard.  Kristian Kjelling, Tobias Aren, Morten Slundt, Luka Mitrovic, Martin Larsen, Håvardt Tvedten, Rune Spliid, Jan Lennartsson, Jeppe Green, Jacob Bagersted, Niclas Barud og Simon Hald.

Kampen spilles kl. 19.00 i aften i Fjerritslev.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere