Førstepladsen skal forsvares

- 27/11/18


I morgen (onsdag) gælder det igen Herre Håndbold Ligaen, hvor vi gæster KIF Kolding. Kampen starter kl. 18.30, og vi skal ud og jagte sejren fra første fløjt, så vi kan fastholde ligaens førsteplads.

Weekendens europæiske skuffelse er lagt bag os, og vi retter nu i stedet vores fulde fokus mod de hjemlige udfordringer. Den næste af slagsen er altså i morgen i Kolding.

Det bliver sæsonens første kamp mod koldingenserne, og vi har revanche til gode fra sidste års opgør i Sydbank Arena, hvor vi måtte se os slået med et enkelt mål til slut i en dramatisk afgørelse.

Vi er da også fuldt opsatte på at revanchere sidste års nederlag såvel som weekendens nederlag, så vi igen kan komme tilbage på sejrskurs. Sejrskursen har vi holdt flot i Herre Håndbold Ligaen den seneste tid, hvor vi i øjeblikket er oppe på fem sejre i træk.

KIF Kolding kommer med masser af selvtillid i bagagen ovenpå en storsejr i søndags, hvor de besejrede Lemvig-Thyborøn med 11 mål hjemme i egen hule. Forinden dette havde de i de to forgangne hjemmekampe hentet point mod de to øvrige top 3 mandskaber, Bjerringbro-Silkeborg og GOG.

Og der er altså ingen tvivl om, at vi skal være fokuserede fra kampens begyndelse, hvis vi skal hive sejren hjem i Kolding. Morgendagens modstander ligger i øjeblikket på en 9. plads, og de har hårdt brug for pointene for at spille sig tættere på en slutspilsplads.

Mens de kæmper for at komme indenfor slutspilsfeltet, så har vi i sinde at udbygge vores forspring til den resterende del af feltet. Vi har et enkelt point ned til BSV på andenpladsen, og vi skal dermed ud at jagte sejren i Kolding, så vi fortsat kan holde os i spidsen af ligaen.

Opgøret fløjtes i gang kl. 18.30, og kampen kan følges live på TV2 Sport fra kl. 18.00.
 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere