Førstepladsen skal sikres mod KIF Kolding København

- 20/03/17
Kampene mod KIF Kolding København er altid omgærdet af stor spænding og intensitet. Og opgøret onsdag kl. 20.30 er ingen undtagelse. Der bliver fuld tryk på kedlerne både på og uden for banen, og vi forventer igen flere end 4.000 tilskuere på lægterne.

Vi mangler ét point for at være sikre på førstepladsen i grundspillet, mens KIF Kolding også har brug for point for at være 100 procent sikre på pladsen blandt de otte hold, der kvalificerer sig til slutspillet.

Vi har mødt KIF Kolding KØbenhavn to gange tidligere i denne sæson. I december vandt vi 31-30 på et mål i sidste sekund i Brøndby-Hallen, mens vi vandt 33-23, da vi spillede om 3.4- pladsen ved Santander Final4 i den første weekend i februar.

Selv om KIF Kolding København har haft en sæson med stærkt svingende resultater, er det fortsat et hold med gode kvaliteter - ikke mindst på det individuelle plan, og vi ved, at de to hold altid leverer god underholdning.

Kasper Hvidt holder fortsat et højt niveau i målet, mens bagkæden med Bo Spellerberg, Konstantin Igropulo, Philip Stenmalm, Niko Mindegia og Antonio Garcia rummer store kvaliteter. På fløjene Magnus Landin og Fabio Chiuffa, og på stregen Morten Bjørnshauge og Cyril Viudes.

Kampen dømmes af Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen.

Det er fortsat billet at købe billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere