​Førstepladsen skal sikres

- 05/04/19

Lørdag eftermiddag skal grundspillet afgøres, og vi kan med en sejr sikre os førstepladsen. Kampen spilles i Jutlander Bank Arena med start kl. 15.30, og modstanderen er KIF Kolding.

25 ligakampe er det blevet til, siden vi i august måned tog hul på indeværende ligasæson. Lørdag skal det sidste slag slås, hvor al fokus er rettet mod at sikre os den vigtige førsteplads.

Vi indtager førstepladsen med 39 point, mens GOG er lige i hælene på os med 38 point. Da GOG er bedst indbyrdes, er det kun en sejr, der tæller, før vi kan vide os sikre på at slutte øverst i tabellen.

Med en førsteplads i grundspillet følger bl.a. to point med videre til slutspillet, hjemmebanefordel i en evt. placeringskamp, fordel ved pointlighed i slutspillet samt stor sandsynlighed for deltagelse i næste sæsons Champions League – der skal derfor ikke herske nogen som helst tvivl om, at der er rigtig meget på lørdag eftermiddag.

Det samme er tilfældet for vores sydjyske modstander, der har kniven for struben af en helt anden årsag. KIF Kolding skal have point, hvis de med garanti skal undgå nedrykning – ellers er de afhængige af et andet resultat.

Der er altså næsten garanti for dramatik og masser af spænding, når der fløjtes til start i lørdagens opgør – hvor alt sættes på spidsen for begge mandskaber, og der uden tvivl vil være høj tænding og intensitet fra allerførste fløjt.

Rigtig mange har allerede sikret sig sin billet, så de kan følge grundspillets afgørelse på nærmeste hånd. Du kan fortsat nå det samme, da der stadig er få ledige pladser tilbage – køb din billet lige her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere