​Forløsende sejr i intenst topbrag

- 12/02/20

Der var topopgør på programmet her til aften i Jutlander Bank Arena med besøg af Primo Tours Ligaens nummer to TTH Holstebro. Det blev en intens affære, hvor vi kunne juble til sidst efter en sejr på 23-21.

Kampen havde alt det, der hører sig et rigtigt topopgør til. Der var masser af intensitet, dramatik og ikke mindst fight.

Opgøret åbnede med en nervøs indledning, og der skulle gå næsten fire minutter, inden den første scoring kom i mål sat ind af Tobias Ellebæk.

Der fortsatte med at være langt mellem målene, og det første kvarter var det en forsvars-domineret kamp. Heldigvis havde vi fundet flere løsninger angrebsmæssigt og lagt os i front 6-3 efter 17 minutters spil.

Herefter fik gæsterne bedre gang i målscoringen, og vi havde stadig svært ved at få gang i offensiven. En føring på 6-3 blev derfor vendt til pausestilling på 10-12.

Efter pausen fortsatte den tætte og intense fight, og kort inde i anden halvleg blev Henrik Møllgaard præsenteret for et direkte rødt kort.

Det fik for alvor tændt op under de næsten 4.000 tilskuere i Jutlander Bank Arena – og spillerne på banen fulgte trop.

Kort efter kom vi i front med to scoringer efter et par gode forsvarsstop, der ledte til nemme kontrascoringer.

Et afgørende hul fik vi dog aldrig skabt, og fem minutter før tid udlignede gæsterne til 21-21 – og så var der ellers lagt op til en spændende afslutning.

Her viste vi den afgørende skarphed, og med to scoringer fra Ómar Ingi Magnússon de sidste fire minutter hev vi den forløsende sejr i land til stor jubel foran det medlevende publikum i Jutlander Bank Arena.

Det blev en rigtig arbejdssejr, hvor en god indstilling, et hårdt kæmpende forsvar og en sprudlende Mikael Aggefors i målet banede vejen for de to point – og de luner gevaldigt i tabellen.

Sejren er et stort skridt på vejen mod en sejr i grundspillet, hvor vi nu har 8 point ned til nærmeste forfølger med seks kampe tilbage på programmet.

På søndag venter der nu en særdeles vigtig kamp i VELUX EHF Champions League, hvor RK Celje Pivovarna Lasko kommer på besøg – køb din billet til denne kamp her.
 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Tobias Ellebæk 4, Henrik Møllgaard 4, Mark Strandgaard 3, Janus Smaráson 3, Ómar Ingi Magnússon 3, Sebastian Barthold 2, Magnus Saugstrup 1, Mads Christiansen 1, Buster Juul 1, René Antonsen 1.

Målscorere for TTH Holstebro:
Johan Meklenborg 8, Jonas Porup 5, Peter Balling 3, Christoffer Cichosz 2, Allan Damgaard 1, Magnus Bramming 1, Søren Tau 1.

Redninger:
Mikael Aggefors: 13/32 (41 %)
Kristian Sæverås: 0/2 (0 %)

Simon Gade: 9/28 (32 %)
Sebastian Frandsen: 1/3 (33 %)

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min + 1 direkte rødt kort.
TTH Holstebro: 4 x 2 min.

Dagens dommere var Nicklas Mark Pedersen og Nichlas Nygaard.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.989. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere