​Formidabel holdindsats sikrer vigtig sejr

- 13/11/19

Aftenens opgør på udebane mod Skjern Håndbold endte med en sejr på 30-28 efter en dramatisk kamp, hvor en fremragende præstation af alle gutterne sikrede os to vigtige point.

Der var fuld fart over feltet for første fløjt. 50 sekunder var der spillet, da Janus Smarason satte første scoring i mål. Inden de knap 3.000 tilskuere i Skjern Band Arena nåede at blinke, satte Mark Strandgaard efter halvandet minuts spil bolden i kassen til en føring på 3-1 – og så var vi ligesom i gang!

Intensiteten forblev i top, som det hører sig et topopgør til. Der begyndte dog at snige sig for mange fejl ind i spillet, og hjemmeholdet spillede sig efterfølgende til en føring.

Midtvejs i første halvleg fik vi dog bedre styr på spillet, og vi fik skåret de unødvendige fejl væk, og der kom igen gang i scoringsmaskinen.

Efter en højtscorende første halvleg kunne vi derfor gå til pause foran 18-15 på et mål af Benjamin Jakobsen i sidste sekund.

I omklædningsrummet fik vi tanket ny energi, og vi kom sprudlende ud til anden halvleg. Særligt forsvarsmæssigt spillede vi helt outstanding i begyndelsen af anden halvleg.

Forsvaret diskede de første ti minutter af anden halvleg op med mere end en håndfuld blokerede skud, mens Kristian Sæverås lukkede ned for alt, hvad der derudover kom igennem.

Vi fik således bragt os i front 23-15, inden hjemmeholdet efter godt 41 minutters spil fik sat deres første scoring efter pausen i kassen.

Herefter mistede vi momentum. Skjern-mandskabet gik over til en mere offensiv forsvarsformation, og vi havde svært ved at finde de rigtige løsninger.

Hjemmeholdet spiste sig langsomt ind i kampen igen, og hvad der ellers lignede en sikker føring forsvandt stille og roligt.

Med fem minutter tilbage af opgøret havde hjemmeholdet således fået vores føring reduceret til blot et enkelt mål.

I slutfasen viste vi dog klassen og afgjorde kampen med den nødvendige koldblodighed og kynisme i en højintens kulisse.

Benjamin Jakobsen kæmpede sig til en returbold og bragte os i front med to mål med to minutter tilbage, mens Tobias Ellebæk med lidt under et minut igen satte vores sidste scoring i mål. Det var derfor uden betydning, da Skjern i de døende sekunder reducerede til slutresultatet 28-30.

Netop Benjamin og Tobias bragte en masse energi fra bænken, og det var kendetegnende for hele holdet, som leverede en fantastisk energiudladning og arbejdsindsats.

Det resulterede i to yderst vigtige point, som udbygger forspringet i Primo Tours Ligaen. I weekenden venter en svær opgave ude mod Barcelona, inden vi næste onsdag spiller et nyt topopgør i den hjemlige liga, når Bjerringbro-Silkeborg gæster Jutlander Bank Arena. Køb din billet til denne kamp her.

 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for Skjern Håndbold:
Elvar Jónsson 7, René Rasmussen 5, Anders Eggert 4, Kasper Søndergaard 4, Thomas Mogensen 2, Jonas Tidemand 2, Eivind Tangen 2, Bjarke Christensen 1, Jesper Konradsson 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Tobias Ellebæk 6, Henrik Møllgaard 5, Benjamin Jakobsen 4, Buster Juul 3, Mads Christiansen 3, Mark Strandgaard 3, Janus Smarason 2, Sebastian Barthold 2, Magnus Saugstrup 1, René Antonsen 1. 

Redninger:
Bjørgvin Gustavsson: 8/29 (30 %)
Robin Haug: 2/12 (17 %)

Kristian Sæverås: 14/36 (39 %)
Mikael Aggefors: 0/5 (0 %)

Udvisninger:
Skjern Håndbold: 2 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.

Dagens tilskuertal i Skjern Bank Arena var 2.955. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere