Forrygende 1. halvleg grundlagde storsejr over Skanderborg

- 18/11/11
Fra 3-3 til 8-3, så viste det sig, at den kamp var afgjort. På flot spil over hele linien og stor koncentrationen blev et til tider modløst Skanderborg-hold sat på plads, og vi gik til pausen med føring på 21-8.

Ole Erevik lukkede helt af i målet i store perioder, og forsvaret med Olexandr Shevelev overraskende hurtigt klar efter sin skade fungerede, så der var ingen nåde for Skanderborgs spinkle spillere, der havde svært ved at komme til afslutninger. Det gav mange bold-tab og redninger, som vi effektivt udnyttede - og via 11-4 og 19-7 blev det 21-8 ved pausen.

Skanderborg skiftede i 2. halvleg fra en skæv 5-1 forsvarsformation til meget offensivt forsvar, og det gav en rodet halvleg, som vi endte med at tabe med et enkelt mål. Der blev aldrig spænding om resultatet endsige hård fight, og sikkert blev sejren kørt hjem, mens muligheden for udskiftninger blev udnyttet af cheftræner Robert Hedin.

Søren Pedersen kom i mål efter otte minutter i 2. halvleg og spillede stærkt restenm af kampen. Igen imponerede 17-årige Simon Hald, der denne gang også fik chancen i angrebet, og han scorede to gange. Martin Larsen fik meget spilletid på højrebacken i fraværet af Johan Jakobsson, og unge Larsen  kvitterede med tre scoringer.

Trods den manglende spænding om udfaldet var der super-stemning på tilskuerpladserne, hvor der var sæsonrekord med 2.913 tilskuere.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere