Fortsat billetter til Final4 i Gigantium - stor håndboldfest i vente

- 03/02/12
Selv om der er godt gang i billetsalget til lørdagens semifinaler og søndagens finale ved Final4 i Gigantium i Aalborg, så er det muligt fortsat at købe billetter her på hjemmesiden, ligesom der sælges billetter ved indgangen i Gigantium på kampdagene.

Det bliver en stor håndbold-weekend i Gigantium - ikke mindst oven på landsholdets flotte sejrsgang ved EM i Serbien, og der ventes meget tæt på fuldt hus på lægterne med tilsammen over 8.000 tilskuere på de to dage.

At det er en stor begivenhed understreges af, at ikke færre end 75 presse-folk fra forskellige elektroniske og trykte medier dækker kampene på de to dage. Så der er ikke tvivl om, at håndbold-fokus i denne weekend er rettet mod Final4 i Aalborg, hvor programmet ser således ud:

Lørdag -  semifinaler:

Kl. 14.20   AG København - AJAX København
Kl. 16.10   Nordsjælland Håndbold - Aalborg Håndbold

Søndag:

Kl. 16.00  Finale

Lørdag åbner dørene til Gigantium allerede kl. 12.15, hvor salgsboder, merchandise-boder og Fun Zone med aktiviteter, hvor man bl.a. kan få målt hvor hårdt man skyder med en bold, hvor højt man kan hopper og afprøvet driblefærdigheder.

Søndag åbner dørene i Gigantium kl. 13.45 med adgang til salgsboder, merchandise-boser og Fun Zone.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere