Fortsat billetter til semifinale-braget i Gigantium søndag kl. 14.10 mod Skjern

- 26/04/14
Flere end 4.000 tilskuere har allerede sikret sig billet til den vigtige semifinale-kamp søndag kl. 14.10 i Gigantium mod Skjern Håndbold. Den første af to semifinaler om en plads i årets DM-finale.

- Selv om der er stor interesse for kampen, er det fortsat muligt at købe billetter  - både her på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen i Gigantium, siger direktør Jan Larsen. Vi kan godt mærke, at publikum kan huske, hvorledes stemningen var for et år siden ved samme tid. Vi håber, publikum er klar med maksimal opbakning, og jeg tror, der bliver en fantastisk stemning i Gigantium. Skjerns tilhængere med Ultras i spidsen møder også talstærkt op, så der kommer gang i den mellem de to klubbers tilhængere. Vi skal jo gerne vinde både på og uden for banen. Vi pakker Gigantium Arena ind i rødt, så der er dømt rød håndbold-fest i morgen.

Jutlander Bank, der er hovedsponsor i Aalborg Håndbold, er desuden klar med en rabatkupon på 10 kr. til køb i boderne i hallen, til alle, der møder op i en rød trøje.

Det er også fortsat muligt at tilmelde sig spisningen i Carlsberg Caféen for kampen. Bestil en semifinale-menu for kun 89 kr. på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events. Carlsberg Caféen åbner kl. 12.15.

Kampen fløjtes i gang kl. 14.10 af dommerne Dennis Stenrand og Anders K. Birch. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere