Fortsat muligt at købe sæsonkort - fast siddeplads til alle kampe

- 28/07/14
Du har fortsat mulighed for at sikre dig sæsonkort til alle vores hjemmekampe i den kommende sæson. Prisen er 1.800 kr., og kortet gælder til samtlige hjemmekampe i  ligaen og Champions League, hvor vi er sikre på minimum fem kampe.
 
Oven i købet gælder sæsonkortet også til de to Super Cup-kampe, der spilles i Gigantium fredag 22. august: Viborg HK – FC Midtjylland (damer) og KIF Kolding København – Aalborg Håndbold (herrer).
 
Med et sæsonkort får du en fast siddeplads til alle kampe, og rabatten er stor i forhold til at købe billet enkeltvis. Desuden undgår du at komme i den situation, at det ikke er muligt at få billet, fordi der er udsolgt – som det skete flere gange i sidste sæson.
 
Du kan sikre dig sæsonkort her på hjemmesiden. På grund af det igangværende salg af billetter til Super Cup er mange af pladserne i de pågældende sektioner optaget, så hvis du vil høre, men det er fortsat muligt at købe en af disse pladser som sæsonkort. Er du/I interesseret kontakt os direkte på telefon 95 35 20 30 og spørg efter Jacob Flintholm.
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere