Fra korsbåndsskade til dansk mester på samme sæson

- 25/06/13
To datoer står bøjet i neon i højre backen Martin Larsens minder om sæsonen 2012-2013:

19. oktober 2012: Korsbåndsskade i liga-kamp i Gigantium.
26. maj 2013: Dansk mester - og come back i DM-finalen i Brøndby-Hallen.
 
Skader kommer aldrig på  belejlige tidspunkter. 20-årige Martin Larsen havde netop fået sit gennembrud holdet, da korsbåndet røg. Derefter kom ærgrelsen over skaden, operation, afklarings-fasen efterfulgt af seks måneders hård fysisk genoptræning.
Til sidst forventningens glæde om at snart at være med igen - så glæden på klubbens, holdets og egne vegne over det danske mesterskab - og udsigt til et snarligt come back.  

- Det har været hårdt at sidde uden for. Jeg har dog aldrig på noget tidspunkt været i tvivl om, at jeg ville komme tilbage og har fundet de positive konsekvenser af skaden. Det positive er ikke mindst, at jeg har kunnet træne så hårdt fysisk, at jeg i dag vejer næsten 10 kilo mere, end da jeg blev skadet. Det giver mere råstyrke i begge ender af banen i de kommende sæsoner.

- Jeg skal nu bruge opstarten til den nye sæson til at indhente det spillemæssige igen, og det koncentrerer jeg mig 100 procent om, siger Martin Larsen.

Han har derfor heller ikke brugt mange tanker på sommerens U 21 VM, hvor han var en del af holdet inden skaden.  

- Min krop er endnu ikke klar til at spille fem kampe på seks dage, som programmet ved VM byder på, siger Martin Larsen.  Jeg glæder mig bare til at spille igen, mærke suset på banen i Gigantium og prøve kræfter med Champions League.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere