Fremragende angrebsspil i 1. halvleg i Flensburg - nedtur efter pausen

- 26/08/11
Som tilfældet var i kampen mod Bjerringbro-Silkeborg leverede Aalborg Håndbold fremragende angrebsspil i de første 30 miniutter, da modstanderen fredag aften hed Flensburg-Handewitt, og rammerne var Campus Halle i Flensburg med 4.500 tilskuere på lægterne.

Igen anført af en stærkt spillende Jacob Bagersted gik vi til pausen med en føring på 21-20 på det bedste angrebsspil, der er vist i de i alt 11 test-kampe. Føringen kunne have været større, hvis det ikke havde været på grund af storspil af den tidligere holdkammerat, Søren Rasmussen i hjemmeholdets mål. Og sådan fortsatte han også i 2. halvleg.

Og ligesom torsdag aften i Gigantium blev det en 2. halvleg af Aalborg Håndbold præget af individuelt spil med afslutninger på de forkerte tidspunkter, hvilket resulterede i, at Flensburgs kontra-maskine blev sat i højeste gear. Det sammenholdt med træthed gav udskiftninger på vort hold, og de to nykårede verdensmestre, René Antonsen og Martin Larsen, leverede godkendte indsatser.

Søren Pedersen vogtede målet det meste af kampen og slap godt fra opgaven.

Kampen var Jakob Vestergaards mandskabs sidste test-kamp, inden det på onsdag går løs for alvor med 1/8 finalen i Nordea Cup på udebane mod GOG fra 1. division.

Målscorere for Aalborg Håndbold:

Jacob Bagersted 6, Henrik Møllgaard 6, Jonas Larholm 5, Kristian Kjelling 4, Jan lenartsson 4, Håvard Tvedten 3 (1) og Johan Jakobsson 2.

Målscorere


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere