​Fremragende præstation giver fabelagtig sejr

- 26/11/17

En fantastisk indsats i dagens kamp gav en fortjent 29-26 sejr over det ungarske verdensklassehold, Telekom Veszprém HC. Stillingen ved pausen var 14-13.

Gæsternes Momir Ilic satte første scoring i kassen, men derfra så vi os ikke tilbage. To scoringer af Andreas Holst gav os teten, og vi slap aldrig grebet om kampen. Allerede fra start spillede vi 7 mod 6, hvilket vi fortsatte med kampen igennem.

Det gjorde vi med stor succes, og der var masser af tålmodighed i angrebene. Undervejs i første halvleg kom vi foran med tre scoringer, men mål fra henholdsvis Nagy og Ilic gjorde det til en etmålsføring ved pausen.

I starten af anden halvleg fortsatte herrekampen mellem to hold, der gik til den i begge ender. Kort tid inde i halvlegen fik Veszprém udlignet til 16-16, men scoringer fra Simon Hald og Holst gav igen en føring. Det fortsatte med at være helt tæt, og føringen skiftede hele tiden med et og to mål.

Ved stillingen 27-26 tog Aron timeout – dommerne havde armen oppe, og der var under et minut igen. Spillet blev sat op til Holst, der på mirakuløs vis fik den videre til Buster Juul, som kunne sætte den forløsende afgørende scoring ind bag Roland Mikler i udeholdets mål. Efterfølgende missede turneringens topscorer, Mate Lekai, og Hald kunne sætte den sidste kasse i mål.

Stemningen nåede kogepunktet i Jutlander Bank Arena, der viste sig fra sin bedste side kampen igennem. Hele holdet leverede en fantastisk præstation anført af Søren Pedersen, der stod en pragtkamp i målet bag et kompakt forsvar.

Med sejren er vi oppe på fire point – et point fra sjettepladsen, der giver adgang til videre avancement, og vi er dermed helt tilbage i kampen om pladser i knockoutfasen. Der er dog ikke lang tid til at glæde sig over sejren. Allerede onsdag er der en ny vigtig kamp på programmet, når Bjerringbro-Silkeborg gæster Jutlander Bank Arena kl. 20.30. Køb din billet til kampen her.  

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Andreas Holst 6, Martin Larsen 5, Simon Hald 5, Janus Smarason 3, Buster Juul 3, Lovro Jotic 3, Magnus Saugstrup 2, Jacob Hessellund 1, René Antonsen 1. 

Målscorere for Telekom Veszprém HC:
Mate Lekai 6, Momir Ilic 5, Gasper Marguc 5, Laszlo Nagy 3, Blaz Blagotinsek 3, Andreas NIlsson 2, Dejan Manaskov 1, Kent Robin Tönnesen 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
Telekom Veszprém HC: 5 x 2 min.

Dagens dommere var kroatiske Matija Gubica og Boris Milosevic. 

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.267. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere